De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Android 2.3.3 OTA beschikbaar voor Nexus One en Nexus S

Redactie
23 februari 2011, 7:59
1 min leestijd

Eindelijk kunnen Nexus One-gebruikers aan de slag met Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android. De OTA-update (‘over the air’) begint vandaag en zal naar verwachting enkele weken duren. Kortom, sommige gebruikers zullen vandaag Android 2.3.3 ontvangen, andere gebruikers pas in maart. Ook Nexus S-gebruikers krijgen Android 2.3.3, waardoor zij een nieuwere versie van Gingerbread kunnen gebruiken.

Wanneer er een update voor je klaar ligt, dan ontvang je automatisch een bericht van Google. Het is mogelijk om handmatig te controleren of de nieuwe update al binnen is. Ga naar ‘Instellingen’ -> ‘Over de telefoon’ -> ‘Systeemupdates’. Als er een nieuwe update beschikbaar is, dan krijg je een notificatie te zien.

Naar alle waarschijnlijkheid lekt binnenkort een zip-bestand uit met de update. Dit gebeurde ook met de Froyo-update van de Nexus One. Dit zip-bestand is handmatig te installeren op je telefoon. Als je niet weet wat je met dit zip-bestand moet doen, dan kun je beter wachten op de OTA-update.

Lees verder na de advertentie.

Bron: Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu