Android 2.3.4 gelekt voor Samsung Galaxy S

De laatste versie van Android is opgedoken voor de Samsung Galaxy S. Het voormalige vlaggenschip is door Samsung niet vergeten en krijgt een update naar 2.3.4. De gelekte versie is alleen bestemd voor de Europese variant (GT-i9000). Op dit moment is de update nog niet via de officiële weg te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de website van SamFirmware is de gelekte versie te vinden. De website heeft een tutorial gemaakt hoe je de update op je Galaxy S kunt installeren. Het is niet aan te raden om zonder enige voorkennis over het installeren van gelekte firmware hier aan te beginnen. Ook is het niet te garanderen dat de versie op jouw toestel werkt.

Wat voor nieuwe functies brengt Android 2.3.4 precies? De snelheid van je Galaxy S zal, zoals bij vrijwel elke update, toenemen. Ook zitten er zoals altijd een aantal bugfixes in de update. De enige nieuwe functie voor je Galaxy S is dat je nu kunt videobellen via Google Talk. Voor velen is deze gelekte versie geen reden om direct te gaan updaten. Er zijn op dit moment wisselende berichten over versie 2.3.3 voor de Galaxy S. Sommige gebruikers hebben deze update al kunnen installeren, anderen weer niet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.