Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S2 gelekt

Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S2 gelektDe Android 2.3.4 update voor de Samsung Galaxy S2 is voortijdig opgedoken. Op Samfirmware.com is een gelekte rom te vinden waarmee de Samsung Galaxy S2 te upgraden is naar de laatste telefoonversie van Android. Deze update van Samsung zou ook de batterijduur van de Samsung Galaxy S2 aanzienlijk verlengen door efficiënter processorgebruik en maakt videobellen via Google Talk mogelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens de geruchten was Samsung al enige tijd bezig met de update naar Android 2.3.4 en nu blijkt dat deze al bijna klaar is. Er zou vooral flink gewerkt zijn aan de 1,2 GHz dual-core processer om deze zuiniger te maken. Deze blijkt meer dan eens op hol te slaan waardoor de batterij snel leegloopt. Ook het ontvangst van de smartphone zou verbeterd zijn door nieuwe modemdrivers.

Samsung Galaxy S2 met Android 2.3.4

De gelekte rom is geen officiële update van Samsung, en deze is dus niet te installeren via de KIES-software. Upgraden is op eigen risico en wordt alleen aangeraden als je hier ervaring mee hebt. Anders loop je het gevaar je garantie te verliezen als de update niet goed verloopt. Voor de wat minder ervaren gebruikers is het afwachten tot Samsung de officiele update vrijgeeft, iets wat niet al te lang meer lijkt te duren.

Bron: SamFirmware

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.