Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy Ace te downloaden via Kies

Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy Ace te downloaden via KiesSamsung heeft Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy Ace vrijgegeven. Om de Gingerbread-update binnen te halen moet je de Ace verbinden met je computer via USB en het Kies-programma van Samsung draaien. Het kan zijn dat als je de telefoon met de computer verbindt dat de update nog niet klaarstaat. Zoals gebruikelijk bij Samsung wordt de Android-update in fases uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy Ace werd in januari aangekondigd samen met de Galaxy Gio, Galaxy Mini en Galaxy Fit. Het toestel heeft een 800 MHz processor, een 3.2 inch touchscreen en een 3.15 inch camera. De Gio is een betaalbare midrange-telefoon. De standaard Android-versie is aangevuld met de softwarelaag TouchWiz van Samsung.

De Android 2.3.5 is binnen te halen via Kies. Dit programma is te vinden op de website van Samsung. Als de update is binnenghaald kun je de telefoon met de computer verbinden en vervolgens gaan installeren. Een uitgebreide beschrijving over hoe dit te doen is in het onderstaande filmpje te vinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.