Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II nu beschikbaar

Redactie
7 november 2011, 17:37
1 min leestijd
Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II nu beschikbaar
Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II nu beschikbaar

Andoid 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II is nu beschikbaar via Samsung Kies. Om de update binnen te halen dien je de Samsung Galaxy S II te verbinden met je computer met daarop de Samsung Kies software. Het is een kleine update die de Galaxy S II vooral een stukje sneller moet maken. De galerij is iets aangepast en ook de manier waarop je scrollt is iets gewijzigd. Ook zou het achtergrondgeluid beter gefilterd worden als je aan het bellen bent. Dit zou de belkwaliteit aanzienlijk moeten verbeteren.

Een kleine wijziging is dat het als je de telefoon op trillen zet, je een vast icoontje in de statusbar ziet staan voor deze instelling. Deze verdwijnt dan ook niet meer. Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II past ook de lettertypes wat aan. Deze zijn nu niet meer dikgedrukt zoals eerst. Ondersteuning voor SIP is uitgeschakeld.

Lees verder na de advertentie.

De kleine interfacewijzigingen in de galerij en de browser zijn het gevolg van de rechtszaak van Apple tegen Samsung. Om de Samsung Galaxy S II te mogelijk blijven verkopen in Nederland is Samsung gedwongen om haar interface iets aan te passen. De huidige galerij en de manier van scrollen in de browser zouden teveel overeenkomen met iOS op de iPhone en de iPad.

Uitgebreide informatie over de Samsung Galaxy S II zoals prijzen, specificaties en video’s vind je op de Samsung Galaxy S II toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu