Placeholder
Redactie

We weten al een paar dagen dat Android 2.4 een nieuwe versie wordt voor telefoons én tablets. Maar hoe gaat deze versie eruit zien? Dave Burke van het ontwerpteam van Android licht een tipje van de sluier op. Volgens Burke krijgt Android 2.4 (Ice Cream Sandwich) een actiebalk bovenin beeld. Deze actiebalk is al aanwezig in Honeycomb (Android 3.0). Daarnaast neemt Ice Cream Sandwich het holografische ontwerp van Honeycomb over, dus de nieuwste versie van Android lijkt waarschijnlijk niet meer op Android 2.3.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ook leuk: de nieuwe versie van Honeycomb krijgt een aangepaste modus om te zien welke applicaties er draaien. Gebruikers zien dan een schermafbeelding van iedere applicatie die draait. Dit is vergelijkbaar met de kaarten in webOS van HP.

Het is nog onduidelijk wanneer Android 2.4 wordt uitgebracht. CEO Eric Schmidt van Google liet tijdens het Mobile World Congress weten dat Google een strakke zes-maanden-cyclus aanhoudt. Dit betekent dus dat Ice Cream Sandwich in de zomer geïntroduceerd wordt.

Bron: Phonescoop

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.