De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor Samsung Galaxy Note gelekt

Redactie
4 april 2012, 16:05
1 min leestijd
Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor Samsung Galaxy Note gelekt
Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor Samsung Galaxy Note gelekt

De ICS-update voor de Galaxy Note is enkele weken voordat deze officieel zou uitkomen al gelekt. Rootzwiki is in het bezit gekomen van een Android 4.0 ROM voorzien van TouchWiz die al goed schijnt te werken. Het ontbreekt echter aan de speciale S Pen apps die Samsung al heeft aangekondigd. Waarschijnlijk volgen die pas in de officiële versie. Wijzigingen die Samsung heeft doorgevoerd zijn een nieuwe Samsung Memo widgets, uitbreide kalenderwidgets en de Samsung Planner heet nu kalender.

Om de rom zelf te installeren kan je terecht op de site van Rootzwiki. Daar zijn instructies te vinden hoe je dit het beste kan doen. Als je de rom voor de eerste keer opstart crasht TouchWiz, een reboot lost dit probleem echter op. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een Google Play-account waardoor de software ook lijkt te crashen.

Lees verder na de advertentie.

Deze problemen zullen ongetwijfeld worden opgelost als de update officieel door Samsung zelf wordt verspreid. Als je een Galaxy Note hebt en je weet hoe je de smartphone moet flashen dan is het zeker de moeite waard. Anderen kunnen beter een paar weken afwachten voordat ze per ongeluk hun Samsung Galaxy Note ‘bricken’ waardoor deze niet meer te gebruiken is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu