Android 4.0 voor HTC Incredible S beschikbaar

Redactie
2 juli 2012, 13:28
1 min leestijd
HTC Incredible S

HTC is begonnen met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de HTC Incredible S. Je kunt de nieuwe Android-versie vanaf je smartphone downloaden via een over-the-air update. Naast Android 4.0 bevat de update ook HTC Sense 3.6, de nieuwste versie van HTC’s skin over het besturingssysteem.

De uitrol van Android Ice Cream Sandwich verloopt altijd in fases, waardoor het kan zijn dat de update nog niet direct voor jou beschikbaar is. Je kunt de update probleren te downloaden door te gaan naast Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.0 bevat een aantal verbeteringen en toevoegingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je smartphone te ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning. De update bevat ook een nieuw uiterlijk, maar daar zul je wegens HTC’s Sense-skin wellicht niet heel veel van terugzien.

HTC is op het moment druk bezig met het updaten van verschillende Android-smartphones naar Android 4.0. Eerder dit jaar maakte de telefoonfabrikant nog bekend welke smartphones wanneer een update kunnen verwachten.

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC Incredible S
HTC Incredible S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu