De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Android 4.1.1 Jelly Bean rolt uit naar Europese HTC One X

Redactie
27 november 2012, 11:52
1 min leestijd

De update naar Android 4.1.1 Jelly Bean wordt op dit moment naar de Europese One X uitgerold. Nederlandse meldingen van het ontvangen van de update zijn nog niet binnengekomen, maar dat gaat mogelijk niet lang meer duren. Het update-proces gaat weer op basis van het CID-nummer en de huidige update wordt verspreid naar One X-toestellen met CID_038 en CID_044. Je kunt je CID checken door deze app te installeren.

De update is alleen beschikbaar voor de internationale (Europa, Azië, Zuid-Afrika) One X die niet direct aan een telecomprovider is verbonden. Dit wordt carrier branded genoemd. Dergelijke toestellen hebben veelal een simlock en kunnen niet met andere telecomproviders worden gebruikt. Als dit wel het geval is, moet je waarschijnlijk nog een langere tijd op de update wachten tot de betreffende telecomprovider de update goedkeurt en verspreidt.

Lees verder na de advertentie.

De One X-bezitters die de update al hebben ontvangen melden dat ze eerst een kleinere update van 1.6MB hebben geïnstalleerd. Nadat je de kleine update hebt geïnstalleerd, krijg je automatisch de grote Jelly Bean-update over-the-air (OTA) op je toestel binnen.

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu