Android 4.1 Jelly Bean-software voor Galaxy Note gelekt, officiële update dichtbij

Redactie
29 november 2012, 15:16
1 min leestijd

De laatste testversie van Android 4.1.2 Jelly Bean voor de Samsung Galaxy Note is gelekt. De software met versienummer N7000XXLSA is ontwikkeld voor het internationale GSM-model van de Galaxy Note – het toestel dat ook in Nederland wordt gebruikt – en komt direct van Samsung. Het blijft wel een testversie, waardoor de uiteindelijke update nog veranderingen en verbeteringen kan brengen. Zo beschikt de N7000XXLSA-software niet over alle features van de S-Pen, maar wel over Jelly Beans Project Butter, Multi-View, Google Now en de nieuwe notificatiebalk.

Aan het begin van november meldde Android Planet al over de Jelly Bean-updates voor de Galaxy S II en Galaxy Note. De verwachting is dat Samsung binnenkort de Jelly Bean-update voor de Galaxy S II uitrolt en in december of januari begint met het verspreiden van Jelly Bean voor de Galaxy Note.

Lees verder na de advertentie.

Als je de testversie op je Galaxy Note wilt proberen, kun je het betreffende bestand downloaden en flashen met Odin. Het flashen is vrij eenvoudig: je pakt het bestand uit en herstart de Galaxy Note in downloadmodus door de home-, power- en volume omlaag-knop ingedrukt te houden. Als de Galaxy Note is downloadmodus is, verbind je de smartphone met de computer. Als het goed is zie je het toestel in Odin verschijnen. Voeg dan CODE_N7000XXLSA_549786_REV02_user_low_ship.tar.md5 aan PDA, MODEM_N7000XXLSA_REV_05_CL1222228.tar.md5 aan PHONE en SC_OXA_N7000OXALSA_549786_REV02_user_low_ship.tar.md5 aan CSC toe. Zorg dat re-partition niet aangevinkt staat. Begin dan de flash en wacht enkele minuten tot de smartphone opnieuw opstart.

Let wel: het flashen van testsoftware is nooit zonder risico. Android Planet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu