Android 4.2.2 en Sense 5.1 voor HTC One gespot
Redactie

htconeZowel Android 4.2.2 (Jelly Bean), de laatste versie van Google’s mobiele besturingsysteem, als het nieuwe Sense 5.1 van HTC zijn voor de HTC One gespot. De update wordt vooralsnog alleen naar specifieke internationale toestellen verstuurd, maar zal ongetwijfeld snel massaal in Nederland worden verspreid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Binnen de twee nieuwe software-updates brengt HTC ook enkele handige aanpassingen. Zo wordt het voortaan mogelijk om zelf in te stellen wat er gebeurt als je lang de homeknop indrukt. Je kunt de knop aan Google Now toewijzen, maar ook bijvoorbeeld aan de menufunctie. Ook de appdrawer heeft een update gekregen waardoor gebruikers de optie hebben om geen iconen in de dockbar in te stellen. Daarnaast heeft HTC een reeks aan geluidsprofielen en een batterijpercentage naast het batterij-icoon toegevoegd.

HTC brengt met deze updates voornamelijk kleine veranderingen. De update zal hierdoor niet zo groot zijn. Je kunt via Instellingen > Over deze telefoon > Updates naar de betreffende update zoeken. Deze zal over-the-air (ota) worden verspreid.

Via: AndroidRevolution