Android 4.2.2 en Sense 5.1 voor HTC One gespot

Redactie
3 juni 2013, 9:13
1 min leestijd
Android 4.2.2 en Sense 5.1 voor HTC One gespot
htcone

Zowel Android 4.2.2 (Jelly Bean), de laatste versie van Google’s mobiele besturingsysteem, als het nieuwe Sense 5.1 van HTC zijn voor de HTC One gespot. De update wordt vooralsnog alleen naar specifieke internationale toestellen verstuurd, maar zal ongetwijfeld snel massaal in Nederland worden verspreid.

Binnen de twee nieuwe software-updates brengt HTC ook enkele handige aanpassingen. Zo wordt het voortaan mogelijk om zelf in te stellen wat er gebeurt als je lang de homeknop indrukt. Je kunt de knop aan Google Now toewijzen, maar ook bijvoorbeeld aan de menufunctie. Ook de appdrawer heeft een update gekregen waardoor gebruikers de optie hebben om geen iconen in de dockbar in te stellen. Daarnaast heeft HTC een reeks aan geluidsprofielen en een batterijpercentage naast het batterij-icoon toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

HTC brengt met deze updates voornamelijk kleine veranderingen. De update zal hierdoor niet zo groot zijn. Je kunt via Instellingen > Over deze telefoon > Updates naar de betreffende update zoeken. Deze zal over-the-air (ota) worden verspreid.

Via: AndroidRevolution

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu