De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android 4.2.2 Jelly Bean voor Samsung Galaxy S3 gelekt

Redactie
22 juni 2013, 15:32
1 min leestijd
Android 4.2.2 Jelly Bean voor Samsung Galaxy S3 gelekt
Samsung_Galaxy_S3IMG_0044

De laatste firmware-update voor de Samsung Galaxy S3 is gelekt. Bezitters van het voormalig toptoestel van Samsung krijgen een update naar Android 4.2.2 (Jelly Bean) en hebben, na de update, de beschikking over een reeks aan features waar tot nu toe voornamelijk de Galaxy S4 van gebruik maakt.

De firmware wordt op dit moment nog intern bij Samsung getest, maar is al in vergevorderd stadium. De update moet in juli of augustus voor Galaxy S3-bezitters te downloaden zijn.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt SamMobile, die de gelekte firmware hebben geïnstalleerd en uitgetest.

De nieuwe features die Samsung Galaxy S3-bezitters krijgen, zijn onder andere de verbeterde gebruikersinterface, nieuwe schermmodi, spraakbesturing, een nieuwe versie van S-Voice en een reeks nieuwe acties via het notificatiecentrum. Ook krijgt de Galaxy S3 de schermvullende apps van Samsung en de handige Smart Switch app waarmee je content van een smartphone naar de Galaxy S3 kan overzetten. Daarnaast biedt de update ook nieuwe lockscreen-widgets en -effecten.

Het is al mogelijk om de update te installeren, maar omdat het een officiële versie wordt dit niet aangeraden. Bezitters van de Samsung Galaxy S3 kunnen de update in juli of augustus verwachten, die over-the-air (OTA) automatisch op je smartphone wordt weergeven of via de Samsung software Kies gedownload kan worden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu