De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Android 4.2.2 voor HTC One X+ begonnen met uitrol

Gijs Ettes
9 augustus 2013, 15:12
1 min leestijd
Android 4.2.2 voor HTC One X+ begonnen met uitrol
HTC One X Plus

HTC is begonnen met de uitrol van Android 4.2.2 Jelly Bean voor de verbeterde versie van zijn vlaggenschip uit 2012, de One X+. De update is vooralsnog alleen te downloaden in Aziatische landen, maar hierdoor lijkt een komst naar het westen niet ver weg meer.

De update naar Android 4.2.2 is inmiddels op de Taiwanese website van HTC terug te vinden. De Android-update brengt niet alleen Android 4.2.2 Jelly Bean naar de One X+, ook Sense wordt bijgewerkt naar versie 5.0, waardoor het toestel toegang krijgt tot Sense-functies als BlinkFeed.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.2.2 voor HTC One X+ waarschijnlijk snel naar Europa

Let op: de Taiwanese versie van deze rom is niet geschikt met Europese toestellen, maar een komst naar Europe van de Android-update is dankzij zijn uitrol in Taiwan dus wel zo goed als zeker.

Het Taiwanese bedrijf had eerder ook beloofd met een Android 4.2.2-update te komen voor de HTC One S. Die belofte werd in juli ingetrokken, maar na een boze petitie va n HTC One S-gebruikers komt de Aziatische fabrikant hier misschien nog op terug volgens geruchten.

De HTC One heeft ook al een update naar Android 4.2.2. gekregen. Deze update werd vanwege een fout wel tijdelijk stopgezet in Nederland, maar is inmiddels weer volledig hervat

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One X+
HTC One X+

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu