Android 4.3-update voor Samsung Galaxy S4 en Galaxy S3 in oktober

Gijs Ettes
5 september 2013, 7:59
1 min leestijd
Android 4.3-update voor Samsung Galaxy S4 en Galaxy S3 in oktober
android 4.3-update voor samsung

Samsung heeft woensdagavond ook nog even laten weten dat de Android 4.3-update voor Samsung-toestellen als de Galaxy S4 en Galaxy S3 in oktober komen.

Er waren veel interessante aankondigingen te melden op Samsung Unpacked. Zo komt het bedrijf uit Zuid-Korea met de Samsung Galaxy Note 3 en een nieuwe Galaxy Note 10.1. De fabrikant onthulde daarnaast zijn eigen smartwatch, de zogeheten Galaxy Gear. Er kwam echter ook goed nieuws voor bestaande Galaxy-bezitters.

Lees verder na de advertentie.

Geen nieuws over Android 4.3-update voor Samsung Galaxy Note 2

De Samsung Galaxy S4 en Galaxy S3 (die nog op Android 4.1.2 draait) krijgen namelijk in oktober hun update naar Android 4.3, de meest recente versie van Android momenteel. Hier komt natuurlijk nog wel Samsungs eigen TouchWiz overeen. Over de Galaxy Note 2 werd helaas niets gezegd, dus het is nog niet bekend of en wanneer dit toestel de graag geziene update krijgt. Hetzelfde geldt voor de Galaxy S4 Mini en Galaxy S3 Mini.

Android 4.3 draait vooral om verbeteringen onder de motorkap. Zo brengt het opengl 3.0-ondersteuning naar Android, bluetooth 4.0, ondersteuning voor meer talen en zijn de prestaties enigszins verbeterd.

Via: SamMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu