De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Android 4.3 update voor Galaxy S3 zorgt voor problemen, is uitgesteld

Redactie
14 november 2013, 7:47
1 min leestijd
Android 4.3 update voor Galaxy S3 zorgt voor problemen, is uitgesteld
ndroid 4.3 update voor Galaxy S3

De Android 4.3 update voor Galaxy S3 is uitgesteld omdat de update voor problemen zorgde. Dat melden verschillende media. De Galaxy S3 zou eigenlijk dit kwartaal de update moeten ontvangen, waarbij veelal werd aangegeven dat de Android 4.3-update al in oktober zou worden verspreid. Eerder rolde de update uit naar Engelse toestellen, waarvan er ook enkele in Nederland waren. Deze hebben mogelijk last van enkele vrij ernstige problemen, waardoor de uitrol van de update voorlopig is stopgezet.

Onder de problemen vallen onder andere een sterk verkorte batterijduur, apps die crashen, inconsistente wifi-connecties, verslechterde prestaties waarbij het toestel last heeft van veel haperingen, en zelfs complete vastlopers waardoor de gebruiker eerst de batterij moet verwijderen voordat de Galaxy S3 weer wil opstarten.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Android 4.3 update voor Galaxy S3

Samsung heeft inmiddels veel berichten ontvangen over de problemen rondom deze update, waardoor het aannemelijk is dat de Zuid-Koreaanse fabrikant werkt aan een nieuwe update die de benoemde problemen verhelpt. Het blijft echter onduidelijk wanneer de nieuwe Android 4.3 update voor Galaxy S3 wordt uitgerold, en wanneer Nederland voor deze update aan de beurt is.

Lees meer over de Galaxy S3

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu