Android 4.4.1 test-versie in het wild gespot, release volgt mogelijk snel

Android 4.4.1 testEen Android 4.4.1 test-versie is in het wild gespot. Dat meldt 9to5Google, die het mobiele besturingssysteem in de statistieken van hun website terugvonden. De nieuwe KitKat-firmware drait op een Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7, maar niet de Nexus 10. Daarnaast meldt Android-ontwikkelaar LLabTooFeR, die al eerder juiste informatie over Android-updates verspreidde, dat de Google Play-versie van de HTC One heel snel een update naar Android 4.4.1 gaat krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android 4.4.1 test-versie: wat hopen wij?

Dat de Android 4.4.1 test-versie enkel een groot bugfix-festijn is voor het huidige Android 4.4 KitKat, is vrij zeker. AndroidPlanet hoopt dat de problemen met de lag van de camera en de zachtheid van het geluid van de Nexus 5 zijn opgelost, en dat bij andere toestellen meer opties voor multitasken (alles afsluiten) en de led-notificatie beschikbaar zijn.

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.