‘Amerikaanse provider rolt Android 4.4.3 al uit voor Nexus 5’
Redactie

Android 4.4.3 Nexus 5De Nexus 5, die sinds kort officieel in Google Play te koop is, krijgt van de Amerikaanse provider Sprint al een update naar Android 4.4.3, de laatste versie van KitKat. De nieuwe Android-versie brengt vooral bugfixes, maar lost ook het bekende camera-probleem van Googles toptoestel op. Zo verbruikt de Nexus 5 enorm veel processorkracht en daarmee ook energie als de camera-app wordt ingeschakeld. Compleet onnodig. Volgens Google is dit in de volgende versie van KitKat opgelost.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de internationale en simlockvrije versie van de Nexus 5 een update krijgt. Het is vreemd dat Google niet als eerste de update uitrolt. Mogelijk wordt de Android 4.4.3-firmware ook naar Nexus 5-toestellen gestuurd, maar kondigt Sprint het als eerste officieel aan op zijn pagina. Er zijn vooralsnog geen Sprint-gebruikers die Android 4.4.3 hebben ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de Nexus 5

Google Nexus Android nieuwsoverzichtHet topmodel van Google is beschikbaar in zwart, wit en rood, uitgerust met een 4,95 inch-scherm (1080 —1920 pixels), 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. De opslagruimte is niet uitbreidbaar, maar gelukkig wordt de 32GB-variant van de Nexus 5 steeds beter verkrijgbaar.

Verder is de telefoon voorzien van de laatste versie van Android, zonder alle tierlantijntjes waarmee je vaak te maken hebt bij niet-Google toestellen. Door het gebruik van de kale Android-versie wordt de Nexus-lijn zo door zijn gebruikers gewaardeerd.

De beste Nexus 5 aanbiedingen

Wil je de Nexus 5 kopen? Check dan hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Bij de meeste abonnementen krijg je de Nexus 5 gratis.
[ad-block id=3 style=narrow]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.