De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Android 4.4.3 voor Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 en Nexus 10 op 23 mei beschikbaar’

Redactie
16 mei 2014, 15:12
1 min leestijd
‘Android 4.4.3 voor Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 en Nexus 10 op 23 mei beschikbaar’
Android 4.4.3

Android 4.4.3, de aankomende versie van KitKat, wordt op 23 mei uitgerold. Dat blijkt uit informatie van Android.gs, dat al eerder juiste informatie over Android-firmware voor Nexus-apparaten heeft gepubliceerd. Android 4.4.3 komt per direct beschikbaar voor de Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 (beide versies) en Nexus 10. Naar alle waarschijnlijkheid is de update aan het einde van mei voor alle Nexus-apparaten uitgerold, waarna de Google Play Edition-toestellen aan de beurt zijn.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4.3: alleen maar bugfixes

android security

Het is aannemelijk dat Android 4.4.3 alleen maar bugfixes brengt. Tot op heden is er hier en daar wel iets gelekt, maar de verwachting is dat het voornamelijk fixes voor bluetooth en geluid brengt. Verwacht er dus niet al te veel van: de grote nieuwe features worden hoogstwaarschijnlijk in Android 4.5 of Android 5.0 aangekondigd.

Android 4.5 zou nieuwe beveiligingsopties krijgen die de gebruiker meer controle geeft over zijn Android-toestel. Zo krijgen apps meer toegang tot beveiligingsopties en kunnen apps hun eigen authenticatievorm gebruiken, zoals biometrische beveiliging in de vorm van een vingerafdruk- of irisscanner. Ook is Google bezig om op basis van geluid een beveiligingsoptie te creëren. Dit zou kunnen betekenen dat Android-gebruikers op den duur hun apparaat via de stem kunnen ontgrendelen. Ook zou het met Android 4.5 mogelijk worden om belangrijke informatie, zoals persoonlijke documenten, op een beveiligde chip op te slaan in plaats van het opslagruimte van de telefoon of tablet. Dit zou kwaadwillenden moeten weren om deze bestanden te stelen.

Lees meer

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu