Android 4.4.3 update voor steeds meer toestellen beschikbaar

Gijs Ettes
5 juni 2014, 9:14
1 min leestijd
Android 4.4.3 update voor steeds meer toestellen beschikbaar
Android 4.4.3 ota

De Android 4.4.3 OTA update wordt voor steeds meer Android-toestellen beschikbaar. Tot nu toe zijn in ieder geval al de Nexus 7, Nexus 5 en de Google Play Edities van de Samsung Galaxy S4, HTC One en HTC One M8 van een update voorzien. Ook de Nexus 4, Nexus 10 en andere Google Play Edities worden over-the-air bijgewerkt naar de laatste  Android-versie. De grootte van de update bedraagt circa 74MB.

Maar brengt Android 4.4.3 ook zichtbare veranderingen met zich mee? Op een vernieuwde telefoon-app niet. Het is vooral een update die veel bugs oplost, waardoor bijvoorbeeld het wifi-signaal minder vaak wegvalt en de camera-app sneller werkt. De nieuwe telefoon-app is niettemin een fijne toevoeging: deze biedt een verbeterd overzicht met al je favoriete en meest gebelde contactpersonen. Zij worden voortaan in blokjes met hun foto getoond. Heeft je contactpersoon geen foto, dat wordt een gekleurd blokje met een bijbehorende letter (de eerste letter van hun voor- of achternaam) getoond.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4.3 OTA update wordt dus stapsgewijs beschikbaar voor toestellen die draaien op een kale (Google Play) versie van Android. De update voor providertelefoons laat voorlopig nog op zich wachten.

Meer over de update lees je in onze uitgebreide Android 4.4.3 hands-on, waar je meer screenshots kunt bekijken van de vernieuwde telefoon-app.

Het laatste nieuws over Android 4.4.3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu