De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Android 4.4 download: installeer nu de launcher en achtergronden

Gijs Ettes
1 november 2013, 8:16
1 min leestijd
Android 4.4 download: installeer nu de launcher en achtergronden
Android 4.4 download interface

Gisteravond werden de Nexus 5 onthuld en kregen we eindelijk te zien wat er allemaal nieuw is in Android 4.4 (KitKat). Voor iedereen die de Nexus 5 niet heeft besteld, of überhaupt geen Google-telefoon of -tablet bezit, is het toch mogelijk direct te kunnen genieten van alle voordelen die Android 4.4 biedt.

In drie stappen voorzie je (wel op eigen risico!) jouw toestel van de Google Experience Launcer door PreBuiltGmsCore (Google Play Services 4.0), Velvet (Google Search) en GoogleHome (de launcher) te installeren. Deze Android 4.4 download biedt de vernieuwde interface, efficiënter geheugen- en accugebruik en meer functies in bijvoorbeeld de Telefoon-app en Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4 download: de launcher

Phandroid heeft downloadlinks geplaatst waarmee je jouw Android-smartphone kunt voorzien van de Android 4.4 launcher. Voor de beste Google-ervaring moet je onderstaande stappen doorlopen:

  • Download en installeer PreBuiltGmsCore (Google Play Services 4.0)
  • Download en installeer Velvet (Google Search)
  • Download en installeer GoogleHome (Google Launcher)
  • In het geval dat Google Search onverwachts stopt, druk dan lang op het homescreen, selecteer de instellingen en kies voor de standaardtaal.
Android 4.4 download

Android 4.4 download: de achtergronden

Is dat je wat teveel werk, dan kun je er ook gewoon voor kiezen de standaard Android 4.4 achtergrond te downloaden of een van de thema’s uit dit fotoalbum. Daarmee krijgt je toestel toch een beetje de look-and-feel van Android 4.4.

Lees meer over Android 4.4

Hieronder tref je het laatste nieuws met betrekking tot Android 4.4 aan, maar om alles over het besturingssysteem te weten te komen, kun je ook terecht bij het Android 4.4 versie-overzicht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu