De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Android 4.4 KitKat screenshots tonen besturingssysteem op Nexus 7’

Gijs Ettes
15 oktober 2013, 7:50
1 min leestijd
‘Android 4.4 KitKat screenshots tonen besturingssysteem op Nexus 7’
Android 4.4 KitKat screenshots 1

Wederom is in aanloop naar de release een hele reeks Android 4.4 KitKat screenshots opgedoken, dit keer op tech-site ZDNet. Te zien is hoe het besturingssysteem draait op het laatste model in de Nexus 7-serie.

De screenshots komen gedeeltelijk overeen met wat we gisteren zagen in een uitgebreide video van het Nexus 5 en Android 4.4 design, maar over de echtheid van de plaatjes bestaan twijfels.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4 KitKat screenshots

Op de Android 4.4 KitKat screenshots is onder andere het applicatievenster te zien, alsmede een easter egg en het aangepaste design van de klok-app. Of de screenshots ook daadwerkelijk echt zijn, is niet bekend.

Android krijgt systeem-app voor sms

Inmiddels wel bekend en bevestigd is dat Android 4.4 de bestaande sms-API’s publiek maakt en een standaard sms-app toevoegt die je als gebruiker kunt selecteren in de instellingen. Derde partijen die sms-apps voor Android hebben gemaakt, moeten zodoende hun applicaties aanpassen zodat deze ook werken met toekomstige versies van Android.

Op het eigen Android Developers Blog legt Google stap voor stap uit hoe ontwikkelaars te werk moeten gaan. Mogelijk betekent de wijziging dat het straks met Google Hangouts mogelijk is om sms’jes te verzenden en ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu