Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android 4.4 KitKat voor Galaxy S4 bijna uit in Nederland en België

Wouter Nijsen
24 februari 2014, 10:54
1 min leestijd
Android 4.4 KitKat voor Galaxy S4 bijna uit in Nederland en België
Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware

De 4G-versie van de Samsung Galaxy S4 wordt in Nederland en België waarschijnlijk op korte termijn voorzien van Android 4.4 KitKat. Het gewilde besturingssysteem is sinds maandag te downloaden voor Duitse S4-bezitters. Dat meldt SamMobile.

Sinds een paar dagen is voor gebruikers de Galaxy S4 Android 4.4 test-firmware te downloaden en installeren. Deze versie zit echter nog vol met fouten. De officiële download, die nu in Duitsland wordt uitgerold, moet een stuk stabieler zijn.

Een officiële releasedatum voor Android 4.4 KitKat voor Galaxy S4 is nog niet onthuld, maar de verwachting is dat het nieuwe besturingssysteem eind februari of begin maart te downloaden zal zijn. De belangrijkste veranderingen die KitKat voor de Galaxy S4 met zich meebrengt, zijn de duidelijke snelheidsverbeteringen en de grafische aanpassingen.

Lees verder na de advertentie.

Voortaan zijn de statusiconen in het notificatiescherm wit. De nieuwe doorzichtige balk doet vermoeden dat het beeld groter lijkt dan dat het in werkelijkheid is. Verder bevat het nieuwe vergrendelscherm een knop naar de camera-app.

Android 4.4 KitKat voor Galaxy S4

Na het installen van de update, laat het  vergrendelscherm albumhoezen van afspelende muziek over het volledige scherm zien. Voorheen werd er enkel een miniatuurafbeelding getoond.

Ten slotte zorgt Android 4.4 KitKat voor Galaxy S4  voor duidelijke snelheidsverbeteringen, een verbeterde applicatie voor het toetsenbord, draadloos printen, nieuwe emoticons en de mogelijkheid om je standaard launcher via de instellingen te activeren.

Nog geen Samsung Galaxy S4? Check de aanbiedingen

Wil je de Galaxy S4 kopen, dan is dit wellicht het goede moment; het toestel is steeds beter betaalbaar! Check de beste Galaxy S4 aanbiedingen hieronder:

Laatste nieuws over de Galaxy S4

De Galaxy S4 kopen kan sinds kort ook met flinke kortingen, mede door de aankomende release van zijn opvolger!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu