‘Android 4.4 ondersteuning voor draadloze apparaten verbeterd’

Android 4.4 ondersteuningEen van de meest recente geruchten met betrekking tot Android 4.4 (KitKat) wijst erop dat het besturingssysteem, naast de verbeterde ondersteuning voor Android-apparaten met slechts 512MB werkgeheugen, beter om zal kunnen gaan met draadloze apparaten.

Uit gelekte documenten komt naar voren dat de Android 4.4 ondersteuning is uitgebreid met sensoren om stappen te tellen, alsmede Bluetooth HID over GATT en Bluetooth MAP, die hinten op verbeterde ondersteuning voor bijvoorbeeld smartwatches.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android 4.4 ondersteuning uitgebreid

Daarnaast wordt gesteld dat de Android 4.4 ondersteuning standaard zal zijn voor infraroodtechnologie, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld allerlei soorten tv’s te besturen. Verder zou het besturingssysteem al kunnen werken op apparaten met ten minste 512MB werkgeheugen, een gerucht dat we inmiddels vaker hebben gehoord.

Al het nieuws op een rijtje

De afgelopen weken is er veel gesproken en geschreven over Android 4.4 en naar verwachting wordt het besturingssysteem nog deze week officieel onthuld, samen met de Nexus 5.

Lees alles wat je moet weten over Android 4.4 KitKat of bekijk hieronder het laatste nieuws.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.