De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nvidia begonnen aan uitrol Android 4.4 voor Tegra Note

Wouter Nijsen
24 februari 2014, 19:02
1 min leestijd
Nvidia begonnen aan uitrol Android 4.4 voor Tegra Note
Nvidia Tegra Note

De Android-tablet van Nvidia krijgt zeer binnenkort Android 4.4. KitKat. De videokaartenfabrikant is begonnen met de uitrol van het geprezen besturingssysteem voor de zogenoemde Tegra Note. Dat liet het bedrijf afgelopen weekend weten in een blog op hun website.

De eerste Android-tablet van Nvidia werd bij de lancering in oktober standaard geleverd met een oude versie: 4.2.2 JellyBean. Inmiddels is het apparaat geüpdatet naar 4.3. De gewilde KitKat-update bleef voor de gebruikers echter uit. Nvidia heeft nu bekendgemaakt dat daar op korte termijn dus verandering in komt.

Lees verder na de advertentie.

De Tegra Note is een 7 inch-tablet met een hd-resolutie van 1280 bij 800 pixels. Het ding bevat de populaire Tegra 4-chip, dat één van de snelste chips is die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

Meer over de Tegra Note

Tegra Note

De tablet is verder uitgerust met 1 GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte dat met een microSD-kaart uitbreidbaar is en een 5 megapixel-camera aan de achterzijde. Aan de voorkant heeft Nvidia een vga-camera geplaatst waarmee de gebruiker kan videobellen.

Verder heeft de Tegra Note een krachtige batterij van 4100 mAh en kun je via micro-hdmi het beeld van de Tegra naar de televisie streamen. In tegenstelling tot veel andere tablets, is de Nvidia-tablet voorzien van een stylus.

De Nvidia Tegra Note is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 dollar, omgerekend zo`n 149 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu