Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Nieuwe Android 4.5 screenshots tonen niet storen-functie’

Gijs Ettes
24 juni 2014, 9:44
1 min leestijd
‘Nieuwe Android 4.5 screenshots tonen niet storen-functie’
Android 4.5 screenshots

Gisteren schreven we al over de mogelijke aanwezigheid van zwevende notificaties in de volgende Android-versie. Deze zou speciaal ontwikkeld zijn voor de volledigeschermmodus binnen Android 4.4 waar sommige apps al van gebruikmaken. Een reddit-gebruiker heeft nu nieuwe vermeende screenshots van Android  5.0(of Android Lollipop) gepubliceerd. Wat opvalt hieraan is dat het scherm dat wordt getoond als je met je Google-account inlogt qua design veel weg heeft van die in Google+ en Google Now.

Interessanter is wellicht het ‘L’-pictogram dat zichtbaar is in de notificatiebalk. Dit is naar verluidt een placeholder voor een nieuwe ‘niet storen’-functie die je in staat stelt om het aantal meldingen – en wellicht ook de zwevende notificaties – te beperken. Op die manier heb je als gebruiker nog meer invloed op de manier waarop je smartphone of tablet je op de hoogte houdt.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.5 screenshots

Hieronder kun je de nieuwe Android 4.5 screenshots bekijken. De verwachting is dat de eerstvolgende Android-versie, die mogelijk de naam ‘Lemon Meringue Pie’ krijgt, tijdens de Google I/O wordt onthuld.

Het is nog gissen wat Android 4.5  als grote verandering gaat brengen, maar waarschijnlijk krijgt de slimme zoekassistent Google Now een grotere rol binnen Android. Wat ons betreft kan Google Now alleen in combinatie met Android 4.5, Android Wear en wearables als Google Glass en de diverse Android smartwatches zijn volledige potentie benutten.

Lees meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu