Android-applicatie voor de Samsung Instinct

samsung_instinctStel, je hebt als Amerikaan net de Samsung Instinct gekocht. Om er vervolgens achter te komen dat je toch liever de T-Mobile G1 had willen hebben. Gelukkig zijn er dan skins waarmee je toch een beetje een Android-uiterlijk aan je telefoon kunt geven. Het gaat niet om een volledig besturingssysteem, maar om een collectie snelkoppelingen, achtergrondjes en de mogelijkheid om applicaties te starten. Mocht je dus binnenkort een supergeheime Samsung met Android-interface onder ogen krijgen: kijk even goed of het niet gewoon een Samsung met Android-wallpaper is.

Het Android-themapakket is voor $1,99 te koop. De Samsung Instinct is trouwens te koop via het netwerk van de Amerikaanse operator Sprint. In Europa verkoopt Samsung intussen alweer veel nieuwere toestellen, zoals de Samsung UltraTOUCH.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Er was ook al een Android-thema voor de BlackBerry.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.