De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-apps NRC Handelsblad en nrc.next beschikbaar in Google Play Store

Redactie
18 december 2012, 18:09
1 min leestijd
Android-apps NRC Handelsblad en nrc.next beschikbaar in Google Play Store

NRC Media, de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next, heeft voor beide titels een Android-app in de Google Play Store uitgebracht. Met de apps van NRC Handelsblad en nrc.next wordt het mogelijk om op je Android-toestel de complete digitale krant te lezen. De apps zijn zowel voor Android-smartphones als -tablets beschikbaar en kunnen enkel met een digitaal abonnement op de betreffende krant gebruikt worden. Een digitaal abonnement kost 15 euro per maand voor nrc.next en 23 euro per maand voor NRC Handelsblad.

De krant is enkele megabytes groot en wordt via Wi-Fi vrij rap gedownload. Je kunt swipen om door de krant te bladeren of via de menubalk snel naar een bepaalde rubriek navigeren. Als je een artikel wilt lezen, heb je de mogelijkheid om op het betreffende stuk in te zoomen of op het artikel dubbel te klikken. Bij de laatste methode wordt er een beter leesbare versie geopend.

Lees verder na de advertentie.

Bij de instellingen van de app zijn onder andere de kwaliteit van de kranten (optimalisatie voor 3G of Wi-Fi) en lettergrootte aan te passen en het krantenarchief en je eigen profiel te bekijken.

Zowel NRC Handelsblad als nrc.next zijn gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: NRC (gratis)

Download: nrc.next (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu