Gebruik jij Android Auto? (poll)

Michel van 't Klaphek
4 juli 2022, 14:59
2 min leestijd
Gebruik jij Android Auto? (poll)

Gebruik jij Android Auto, of laat je Googles platform voor onderweg op de handrem staan? Laat van je horen en breng je stem uit in deze poll.

Lees verder na de advertentie.

Android Auto poll: gebruik jij het?

Android Auto is gigantisch populair. Bijna anderhalf jaar geleden vroegen we lezers van Android Planet naar hun smartphonegebruik achter het stuur. Toen bleek dat ruim 75 procent van de ondervraagden Android Auto gebruikt. Een kleine tien procent had genoeg aan het ingebouwde systeem van haar of zijn auto(fabrikant) en veruit de kleinste groep koos voor Apple CarPlay.

Sindsdien hebben ze bij Google niet stilgezeten. Aan de ene kant zijn er allerlei nieuwe functies bijgekomen, maar andere mogelijkheden zijn verdwenen. Sinds eind vorige maand is Android Auto bijvoorbeeld niet meer beschikbaar als losse Android-app. Voortaan kun je het systeem alleen nog via het autoscherm of de Google Assistent gebruiken.

Wij zijn daarom benieuwd hoe de zaken er nu voor staan. Gebruik jij Android Auto (nog steeds), of kies je liever voor een ander systeem? Breng je stem uit in onderstaande poll.

Zie je de poll niet? Tik hier om je stem uit te brengen

Maandthema: Android Auto

De hele maand juli staat Android Planet in het teken van Android Auto. We kijken bijvoorbeeld naar de beste tips voor het autoplatform en leggen uit hoe je het systeem achteraf in een wagen inbouwt. Ook bekijken we Android Auto opnieuw in een kritische review.

Verder staan we deze maand stil bij Android Automotive. Dit systeem zit in steeds meer auto’s ingebouwd en biedt meer mogelijkheden dan Android Auto. Het is daarom hoog tijd om Android Automotive wederom onder de loep te nemen.

Waar wil jij meer over weten?

Genoeg gepraat, tijd om jou het woord te geven. Waar wil jij deze maand meer over lezen? Heb jij specifieke vragen over Android Auto(motive), een tip of een interessant onderwerp waar wij over moeten schrijven? Laat het ons weten via redactie@androidplanet.nl, of laat een reactie onder dit artikel achter.

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu