Beveiligingsupdate september rolt uit, Pixel 4a geen updates meer

Colin Baak
19 september 2023, 10:57
1 min leestijd
Beveiligingsupdate september rolt uit, Pixel 4a geen updates meer

We hebben er even op moeten wachten, maar Google heeft de beveiligingsupdate van september uitgebracht voor Pixel-smartphones. Daarbij rolde vorige maand de laatste update uit voor de Pixel 4a.

Lees verder na de advertentie.

Android-beveiligingsupdate september 2023

De beveiligingsupdate van september rolt nu uit voor Google Pixel-smartphones. De uitrol begint normaliter eerder in de maand, maar vanwege Labor Day liet de update even op zich wachten. Andere fabrikanten hebben de beveiligingspatch van september al wel uitgerold.

De update zorgt er weer voor dat verschillende veiligheidsrisico’s zijn dichtgetimmerd. Je krijgt automatisch een melding als de nieuwe software te downloaden is op jouw smartphone, maar ook kun je handmatig checken. Open daarvoor de instellingen en kies ‘Systeem’. Tik vervolgens op ‘Systeemupdate’ en druk rechtsonder op ‘Zoeken naar updates’.

Google Pixel 7a

De update is beschikbaar op deze Pixel-apparaten:

Elke vrijdag een update-overzicht op Android Planet

Heb je geen Google Pixel in je broekzak, maar een telefoon van een ander merkt? Dan kan het even duren voordat je de update krijgt, want fabrikanten moeten de software die ze van Google hebben gekregen eerst aanpassen voor jouw toestel.

Elke vrijdagmiddag publiceert Android Planet een uitgebreid overzicht met updates voor smartphones, tablets en smartwatches. Heb jij een patch ontvangen op jouw apparaat? Laat het ons weten via redactie@androidplanet.nl!

Binnenkort verwachten we ook de nieuwste versie van Android. Check dus ook ons Android 14 update-overzicht om te kijken of jouw device de update kan verwachten.

Lees meer over Google:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 4a 5G
Google Pixel 4a 5G

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu