De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beveiligingsupdate van februari nu beschikbaar voor Nexus-toestellen

Wouter Nijsen
1 februari 2016, 19:25
1 min leestijd
Beveiligingsupdate van februari nu beschikbaar voor Nexus-toestellen

Goed nieuws voor Nexus-gebruikers, want de beveiligingsupdate van februari is beschikbaar. De update lost tien problemen op, waarvan er volgens Google vijf kritiek zijn.

Lees verder na de advertentie.

Beveiligingsupdate van februari

Elke maand brengt Google een beveiligingsupdate uit voor Nexus-toestellen, waarmee (ernstige) problemen tijdig worden verholpen. Net als vorige maand is de beveiligingsupdate van februari al vroeg beschikbaar. De factory images van de update zijn via deze Google-pagina te downloaden en beschikbaar voor de Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus Player, Nexus 9, Nexus 6, Nexus 5 en Nexus 7 (2013). Voor instructies kun je terecht in ons artikel waarin we uitleggen hoe je een factory image op je Nexus-toestel installeert.

De verwachting is dat de beveiligingsupdate spoedig ook over-the-air  wordt uitgerold. Je kunt checken of de update voor jou beschikbaar is door op je Nexus naar `Over de telefoon > Systeem-updates` te navigeren en vervolgens op `Controleren op update` te tikken.

De bugfixes en andere verbeteringen zitten verwerkt in een nieuwe versie van Android 6.0.1 (Marshmallow). Deze Android-versie werd in december uitgebracht en voegde meer dan 200 nieuwe emoji toe aan Marshmallow. Android 6.0.1 verhielp ook enkele bugs en bracht de `Tot volgend alarm`-optie terug, die plots was verdwenen. De functie werkt overigens nog steeds niet vlekkeloos.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu