De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 26

Wouter Nijsen
30 juni 2023, 16:42
2 min leestijd
Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 26

Een aantal Nokia’s krijgen de nieuwste software, maar natuurlijk zijn er afgelopen week nog meer updates uitgerold! Check ons overzicht, want we hebben ze weer allemaal voor je verzameld!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 26 – 2023

Android Planet houdt je dagelijks op de hoogte over smartphones die updates ontvangen. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze naar Android 13 bijgewerkt worden.

Wil je weten wanneer jouw telefoon zo’n update krijgt? Neem dan een kijkje in het Android 13-update-overzicht. Hier houden we heel precies bij welke smartphones wanneer een Android-versie-update krijgen.

Naast versie-updates zijn er ook beveiligingsupdates. Deze zijn minder spectaculair (omdat ze geen nieuwe functies toevoegen), maar minstens zo belangrijk. Veiligheidsupdates zorgen er namelijk voor dat je toestel veilig blijft door kwaadaardige zaken als adwaremalware en andere virussen buiten de deur te houden. Fabrikanten brengen beveiligingsupdates het hele jaar door uit. Voor de volledigheid verzamelen we deze daarom in dit overzicht.

OnePlus

Nokia

Samsung

samsung galaxy a52 review

Mijn smartphone staat er niet tussen, en nu?

Geen zorgen! Het is heel goed mogelijk dat jouw toestel niet in de lijst staat. Android-updates rollen gedurende het hele jaar door uit, dus misschien staat ‘ie er in de volgende editie wel bij.

Zelfs als je smartphone wél in het overzicht staat, moet je misschien nog even geduld hebben. Meestal duurt het een paar dagen tot een week voordat een nieuwe Android-update alle exemplaren heeft bereikt.

Wil je op de hoogte blijven van het volgende overzicht met Android-updates? Volg Android Planet dan via de officiële app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ons ook volgen via Google Nieuws of social media: TwitterInstagram en Facebook.

Tot slot willen we de lezers bedanken. Dit overzicht kunnen we namelijk niet maken zonder jullie handige tips. Daarover gesproken: heb jij een update ontvangen, maar staat ‘ie niet in de lijst? Laat het dan even weten in de reacties onder dit artikel. Dan voegen wij de update zo snel mogelijk toe.

Bedankt voor de tips, Jesse, Gijs en Jan Paul!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu