Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 28

Colin Baak
10 juli 2020, 16:56
3 min leestijd
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 28

De juli-patch rolt nu ook uit voor verschillende Google Pixels. Daarnaast hebben onder andere Samsung en OnePlus beveiligingsupdates uitgebracht voor verschillende toestellen. Check nu snel of er ook voor jouw toestel een update klaarstaat!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 28 – 2020

Dagelijks houdt Android Planet je op de hoogte van smartphones die een update krijgen. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld wanneer ze naar Android 9.0 (Pie) of Android 10 worden bijgewerkt. Hiervoor hebben we het Android 9.0 update-overzicht en Android 10 update-overzicht in het leven geroepen. In deze artikelen zie je je of, en wanneer jouw toestel wordt bijgewerkt.

Maar, laten we Android-beveiligingsupdates niet vergeten. Deze voegen geen nieuwe functies toe, maar houden wel rottigheid als adwaremalware en ransomware buiten de deur. Fabrikanten rollen deze updates het hele jaar door uit, waarna wij ze in dit wekelijkse overzicht verzamelen. Staat je smartphone wel in onderstaande lijst, maar heb je de update nog niet ontvangen? Geen zorgen. Het kan enkele dagen tot weken duren voordat alle exemplaren van een model zijn bijgewerkt.

Google

Google werd ook deze maand afgetroefd door fabrikant Samsung. Die bracht vorige week de beveiligingspatch van juli al uit voor verschillende toestellen. Heb je een toestel uit de Google Pixel 2-serie of nieuwer, dan staat ook deze update voor jouw toestel klaar.

google pixel 4 xl review

Motorola

Motorola rolt de patch van juni uit voor de Moto G8 Plus.

OnePlus

Voor de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro rolt ook een nieuwe update uit met allerlei vernieuwingen. Daarnaast is de patch van juni toegvoegd.

Realme

De Chinese fabrikant Realme heeft voor de Realme 6 ook een update uitgebracht. Zodoende kun je dat toestel voorzien van de update van juni.

  • Realme 6 – Beveiligingsupdate juni 2020

Samsung

Samsung heeft voor de populaire Galaxy A51 en A71 de patch van juni uitgebracht, samen met veel nieuwe opties dankzij een grootse update. Ook voor de Samsung Galaxy A41 rolt er een update binnen.

Samsung Galaxy A71

Check je smartphone

Staat je toestel er niet tussen? Dat kan. Fabrikanten brengen updates het hele jaar door uit, dus misschien zit je toestel er een volgende keer bij. En zelfs als je smartphone in de lijst staat moet je misschien nog even geduld hebben. Doorgaans duurt het enkele dagen tot een week voordat een Android-beveiligingsupdate naar alle toestellen is uitgerold.

Houd Android Planet daarom in de gaten voor het volgende overzicht. Download bijvoorbeeld de gratis app voor je smartphone. Over deze serie gesproken: dit overzicht maken we samen met jou, de lezer. Zie jij je toestel niet terug in het overzicht, maar heb je wel een update ontvangen? Laat het weten in de reacties, en dan voegen wij hem toe.

Hoe Android-updates jouw smartphone vernieuwen en beschermen

Gerrit & Ralf: bedankt voor het doorgeven van de updates!

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 2
Google Pixel 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu