De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 47

Colin Baak
25 november 2022, 16:11
2 min leestijd
Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 47

We naderen het einde van het jaar, maar dat betekent niet dat het stil is op het gebied van updates. In dit overzicht vind je dus weer alle Android-updates van afgelopen week!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 47 – 2022

Android Planet houdt je dagelijks op de hoogte over smartphones die updates ontvangen. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze naar Android 12 of Android 13 bijgewerkt worden.

Wil je weten wanneer jouw smartphone zo’n update krijgt? Neem dan een kijkje in ons Android 12 update-overzicht of Android 13-update-overzicht. Hier houden we heel precies bij welke smartphones wanneer een Android versie-update krijgen.

Naast versie-updates zijn er ook beveiligingsupdates. Deze zijn minder spectaculair (omdat ze geen nieuwe functies toevoegen), maar minstens zo belangrijk. Veiligheidsupdates zorgen er namelijk voor dat je smartphone veilig blijft door kwaadaardige zaken als adware, malware en andere virussen buiten de deur te houden. Fabrikanten brengen beveiligingsupdates het hele jaar door uit. Voor de volledigheid verzamelen we deze daarom in dit overzicht.

Nokia

  • Nokia G20 – Beveiligingsupdate november 2022
  • Nokia G50 – Beveiligingsupdate november 2022
  • Nokia XR20 – Beveiligingsupdate november 2022
  • Nokia X30 – Beveiligingsupdate november 2022

Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 3

Mijn smartphone staat er niet tussen, en nu?

Geen zorgen! Het is heel goed mogelijk dat jouw toestel niet in de lijst staat. Android-updates rollen gedurende het hele jaar door uit, dus misschien staat ‘ie er in de volgende editie wel bij.

Zelfs als je smartphone wél in het overzicht staat, moet je misschien nog even geduld hebben. Meestal duurt het een paar dagen tot een week voordat een nieuwe Android-update alle exemplaren heeft bereikt.

Wil je op de hoogte blijven van het volgende overzicht met Android-updates? Volg Android Planet dan via de officiële app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Maak je geen zorgen: het is gratis.

Tot slot willen we de lezers bedanken. Dit overzicht kunnen we namelijk niet maken zonder jullie handige tips. Daarover gesproken: heb jij een update ontvangen, maar staat ‘ie niet in de lijst? Laat het dan even weten in de reacties onder dit artikel. Dan voegen wij de update toe.

Bedankt voor de tips, Eric, Gerrit, Dimitri, Rocco, Joris & Geert!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu