Android-bezitters hebben minder sekspartners dan iPhone-gebruikers

Mensen met een iPhone verslijten tot hun dertigste twee keer zoveel sekspartners als Android-bezitters. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van de datingsite OkCupid. In totaal verzamelde de website 552.000 foto’s van gebruikers. Iedere foto kreeg gemiddeld ruim 20 stemmen, waardoor OkCupid 11,4 miljoen verschillende meningen moest verwerken. Dit resulteerde in aardige grafiekjes, waaruit blijkt dat een knappe foto vaak gemaakt is met een spiegelreflexcamera en zonder flits. Ook leuk: de onderzoekers vroegen gebruikers hoeveel sekspartners ze tot hun dertigste hadden. Het resultaat is opvallend. Android-gebruikers bedrijven tot hun dertigste met zes sekspartners de liefde, mannelijke iPhone-bezitters doen het met een stuk of tien. Nog gevaarlijker zijn vrouwen met een iPhone, die tot hun dertigste twaalf sekspartners verslijten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Natuurlijk zullen iPhone-gebruikers vanaf nu beweren dat zij meer seks hebben, omdat ze knapper zijn of omdat ze een iPhone hebben. Maar is dat wel zo? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iPhone-bezitters liegen over het aantal sekspartners en dat wij Android-gebruikers een stuk eerlijker zijn. Of is het een teken dat Android-fans trouwer zijn aan hun partner en niet zo snel uit de ban springen?

Natuurlijk is het onderzoek deels onzinnig, maar er komen ook nuttige zaken uit voort. De aantrekkelijkheid van een persoon is namelijk afhankelijk van hoe een foto is gemaakt. Enkele tips? Vooruit dan!

  • Zorg dat je focust op het hoofd van de persoon, en dat de achtergrond wazig is.
  • Gebruik een goede spiegelreflexcamera met wisselbare lenzen.
  • Gebruik geen flits (hierdoor lijk je zeven jaar ouder)
  • Maak ‘s middags een foto van jezelf (dan lijk je het knapst)

Wat vind jij? Ben je het eens met de onderzoekers of vind je het maar een onzinnig onderzoek?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.