Ga met 25% korting naar Android-conferentie Droidcon

Redactie
2 november 2013, 10:18
1 min leestijd
Ga met 25% korting naar Android-conferentie Droidcon
Android-conferentie Droidcon

Het Nederlandse Android-ontwikkelaars evenement Droidcon is sinds een paar weken gestart met de voorverkoop van toegangskaarten. Als AndroidPlanet-lezer kun je met korting naar deze grote Android-conferentie die plaatsvindt op 24, 25 en 26 november op het Science Park Amsterdam.

Dit jaar kent Android-conferentie Droidcon naast een aantal interessante sprekers (bekijk hier het volledige overzicht) een heuse Hackathon, waar je als ontwikkelaar of designer je Android vaardigheden kunt etaleren. De Hackathon vindt plaats op zondag 24 november en je kunt zowel alleen of als team deelnemen.

Lees verder na de advertentie.

Android-conferentie Droidcon in november

Android-conferentie Droidcon is het grootste Android-ontwikkelaars evenement in Nederland en kent dit jaar een aantal boeiende sprekers. Zo komt onder andere Sebastian Mauer aan het woord. Hij ontwikkelde Cheapcast, een manier om de Chromecast dongle te emuleren zodat je de functies ervan kunt gebruiken op je Android-toestel.

Daarnaast delen sprekers als Mustafa Sezgin (van de bekende app SoundCloud) hun ervaringen en biedt indie-ontwikkelaar Raul Portales handvatten om te ‘overleven’ in de wereld van zelfstandige app-developers. Dit is uiteraard het topje van de Droidcon-ijsberg: op de website vind je precies terug welke sprekers aanwezig zijn en wanneer hun presentatie plaatsvindt.

Tickets bestellen met 25% korting

Op dit moment zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar voor Droidcon, al zijn de Crazy Early Bird en Lazy Bird tickets uitverkocht. Je kunt echter nog steeds het driedaagse evenement bijwonen en met de code `androidplanet` krijg je 25% korting op je kaartje(s)!

In onderstaande video krijg je een indruk van Droidcon 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=fMzep_sktiY&feature=youtu.be
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu