Android conferentie Droidcon op 1 en 2 december in Londen

Begin november was er al een succesvolle Droidcon-conferentie in Berlijn. Op 1 en 2 december 2009 krijgt die een vervolg in Londen: ontwikkelaars komen twee dagen bij elkaar om over Android te praten en best practices uit te wisselen. Op 1 december is er Droidcamp, een Barcamp-achtig evenement waar iedereen gratis naartoe kan. Daarna volgt op 2 december Droidcon, een conferentie waarvoor je kaartjes zult moeten kopen (£95).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het idee is om de Android-ontwikkelaarscommunity bij elkaar te brengen in een informele omgeving, waar ze ideeën kunnen uitwisselen, nieuwe apps demonstreren, praten met experts en dergelijke. Er kunnen maximaal 125 mensen bij het evenement aanwezig zijn. Kevin en Carl, leiders van de Android User Group, zijn ook bij de conferentie betrokken. Op de conferentie zullen ook mensen van ZiiLabs aanwezig zijn, de makers van de ZiiEGG.

De praktische organisatie van het evenement is in handen van Skillsmatter:

  • Droidcamp – London Android Barcamp, 1 december
  • Droidcon – London Android Conference, 2 december

Zijn er Nederlandse ontwikkelaars die plannen hebben om hier naartoe te gaan?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.