Kijktip: Android Dev Summit-video’s nu op YouTube

Erwin Vogelaar
25 november 2015, 19:54
1 min leestijd
Kijktip: Android Dev Summit-video’s nu op YouTube

Google heeft de presentaties van de afgelopen Android Developer Summit beschikbaar gesteld via YouTube. Kijktip voor Android-ontwikkelaars.

Lees verder na de advertentie.

Android Dev Summit-video’s

App-makers opgelet, want de video’s van de allereerste Android Developer Summit staat nu online op YouTube. Twee dagen lang, op 23 en 24 november, zijn er in Mountain View presentaties gegeven over de technische kant van het ontwikkelen voor Android-apparaten. Deze sessies waren via een livestream voor iedereen te zien  en  nu terug te kijken op YouTube.

Het gaat om een twintigtal video’s met sessies over allerlei onderwerpen, zolang het maar te maken heeft met ontwikkelen voor Android. Zo vertellen Ygit Boyar en Adam Powell over de architectuur van Android-apps, om een basis te creëren voor robuuste Android-applicaties. Chris Wren heeft een talk over notificaties, over hoe dit werkt op Android en ook wat notificaties met mensen doet.

Ook interessant voor app-makers is de talk “Secrets to App & Game Success on Google Play“, waarin Brian Quimby en Andreas Preuer praten over manieren om je ontwikkelde app op te laten vallen in de Google Store. Of de talk “Mother, May I?“, waarin Svet Ganov en Jeff Sharkey praten over de permissiemogelijkheden van Android 6.0 en de manieren waarop app-makers het beste gebruikers om permissie kunnen vragen.

Dit zijn maar vier voorbeelden van de onderwerpen die in de sessies te vinden zijn. Alle video’s vind je hier op YouTube.

Bron: YouTube
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu