Android Developer Labs World Tour aangekondigd

In navolging van het succes van vorig jaar heeft Google de Android Developer Labs World Tour aangekondigd via de Android developers blog. Een deel van het ontwikkelteam van Android gaat hierbij naar Europa, Azië en Noord-Amerika.
Deze tour is bedoeld om ontwikkelaars over de hele wereld een update te geven over wat er komen gaat bij het Android-platform en ze te laten spelen met nieuwe hardware. Ook is het natuurlijk leuk om andere Android-ontwikkelaars te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Helaas zal de Android Developer Labs World Tour niet Nederland aandoen. Wel kun je terecht in Londen (2 februari), Parijs (8 februari), Berlijn (10 februari), Zurich (13 februari) en Madrid (13 februari), dus nog vlak voor het Mobile World Congress.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hier in Nederland heb je de kans om andere Android ontwikkelaars en geïnteresseerden te ontmoeten tijdens Android Experience 2010, wat ook erg gezellig gaat worden. Android Planet geeft vrijkaartjes weg, dus laat iets van je horen in deze posting om er als trouwe lezer gratis naartoe te kunnen.

Wie zal er wel naar een van de data gaan?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.