The Great Android Developer Survey: welke Android-ontwikkelaar maakt welke app?

android developer surveyAndroidbloke.co.uk, één van onze bevriende Android-websites, is begonnen met het in kaart brengen van de ontwikkelaarscommunity van Android. Wie is bezig met het ontwikkelen van Android-applicaties en waar zijn ze mee bezig? Om dat te bepalen is de website gestart met een enqu ªte waar je als ontwikkelaar aan mee kan doen. Het invullen kost niet meer dan 5 minuten en levert je misschien ook nog een interessante prijs op: een Android -training, boeken over Android-applicatieontwikkeling en lidmaatschap van de Android Developer Directory.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Android Developer Directory gaat in oktober van start en is bedoeld om een allesomvattend overzicht te bieden van bedrijven en individuele ontwikkelaars die met Android bezig zijn.

De enquete is hier te vinden: Great Android Developer Survey
Meer informatie is ook te vinden bij Androidbloke.co.uk

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.