Android doet mee aan wedstrijd Pwn2Own

pwnedZin om geld te verdienen met hacken? TippingPoint heeft aangekondigd dat er voor de derde keer een Pwn2own-wedstrijd zal worden georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd gaat het erom zo snel mogelijk een apparaat te pwnen. Oftewel: de beveiliging te doorbreken. Dit jaar is ook Android van de partij, naast alle andere bekende smartphone-platformen. Je kunt $5.000 verdienen met een browserbug of $10.000 met een mobiele bug. Bovendien mag je het apparaat dat je hebt weten te pwnen mee naar huis nemen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je mag exploits gebruiken die via e-mail, SMS, de webbrowser of op een andere manier de beveiliging van een toestel doorbreken.

Ken je Pwn2Own nog niet, dan kun je online zien hoe het evenement vorig jaar is verlopen. Welk toestel gaat als eerste ten onder: het Android-toestel, Windows Mobile of de BlackBerry?

Meer info: Pwn2Own

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.