Android Experience 2010: 24 maart in Amsterdam

Redactie
12 januari 2010, 9:30
2 min leestijd
Android Experience 2010: 24 maart in Amsterdam
android experience

Op 24 maart zal er in Nederland een groot evenement rondom Android plaatsvinden: Android Experience 2010. Tijdens het evenement wordt onder meer ingegaan op de toepassingen, verwachtingen en (business)kansen van het mobiele platform. We zijn er trots op dat Planet Android mede-initiatiefnemer van het evenement is, samen met MT MediaGroep BV, de uitgever van Sprout en Management Team. Android Experience is gericht op ontwikkelaars, marketeers, managers, telecomspecialisten, retailers, gadget-liefhebbers en de media. Kortom: voor iedereen die iets met Android te maken heeft, nieuwe kansen wil ontdekken en wil meepraten over de ontwikkelingen. Noteer dus alvast in je agenda: 24 maart Android Experience in The Convention Factory in Amsterdam.

Tijdens Android Experience 2010 zijn er presentaties, we organiseren – samen met The Next Web – de Planet Android App Challenge (waarover later meer in detail) en er is gelegenheid om te netwerken. Het volledige programma vind je hier: Android Experience 2010 Programma.

Lees verder na de advertentie.

amsterdam convention factory

Door de openheid van het Android-platform zijn de mogelijkheden eindeloos. Elke dag worden nieuwe apps toegevoegd aan de Android Market. Android Experience 2010 presenteert daarom naast een seminarprogramma over kansen en toepassingen ook een fysieke Android Market. Op deze beursvloer presenteren belangrijke Nederlandse ontwikkelaars hun apps aan potentiële afnemers en gebruikers. Waarom is zo’n evenement nodig? Natuurlijk omdat wijzelf zien dat Android explosief groeit en dat gebruikers steeds vaker hun oude smartphone inruilen voor een Android-toestel. Maar ook omdat Android veel zakelijke kansen biedt. Dat is ook de reden waarom een partij als MT MediaGroep mede-initiatiefnemer is.

Android is flexibel, de vernieuwingen volgen elkaar in hoog tempo op en leveranciers zoals Acer, HTC, Motorola en Samsung hebben zich al achter het platform geschaard. Natuurlijk zullen op Android Experience 2010 diverse leveranciers van de partij zijn, waaronder HTC. Regional Director HTC Benelux Mark Moons zal tijdens het evenement een presentatie geven. Hij zegt erover:

amsterdam convention factory

Het is nu bijna een jaar geleden dat de eerste Android telefoons op de markt kwamen, en we hebben in die korte tijd zowel op het gebied van de beschikbare telefoons, als ook in de hoeveelheid beschikbare apps enorme groei gezien. Juist omdat er zoveel gebeurt en zoveel verschillende partijen zich met dit platform bezighouden, is een evenement als Android Experience zeer welkom.

Als mede-initiatiefnemer zullen we op 24 maart uitgebreid verslag doen van Android Experience. Daarnaast is The Next Web als mediapartner bij het evenement betrokken.

De reguliere entreeprijs van Android Experience bedraagt 150 euro, maar Planet Android-bezoekers kunnen maar liefst 50 euro op dit evenement besparen (totaalprijs: €100,-) door bij de inschrijving de kortingscode PlanetAndroid te gebruiken.

Meer info en aanmelden: Android Experience

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu