Android Experience: de lijst met sprekers is compleet

Redactie
28 januari 2010, 10:24
2 min leestijd
Android Experience: de lijst met sprekers is compleet
android experience

Zoals de meeste bezoekers van Planet Android inmiddels wel weten zijn we intensief betrokken bij Android Experience, het eerste Nederlandse event over het Android-platform. Vandaag is er een persbericht de deur uit gegaan, waarin wordt bekendgemaakt dat het programma nu helemaal rond is. De lijst van sprekers is compleet, maar er zijn (onder andere voor ontwikkelaars) nog mogelijkheden om mee te doen. Android Experience vindt plaats op 24 maart 2010 in Amsterdam.

Hieronder lees je de tekst van het vandaag gepubliceerde persbericht:

Lees verder na de advertentie.

Android Experience voegt Layar en Rabobank toe aan line up
Conferentie combineert strategie en visie met praktijk

Amsterdam, 28 januari 2010 – Het conferentieprogramma van de Android Experience, het eerste Nederlandse event over het Android-platform, is compleet. De organisatie voegde Raimo van der Klein, CEO van Layar en David-Jan Janse, Formulemanager Mobiel van de Rabobank als sprekers toe aan het programma. Ook heeft analist Ed Achterberg van het internationale onderzoeksbureau Telecompaper toegezegd. Hij gaat tijdens de bijeenkomst op woensdag 24 maart in op de mogelijke impact die Android heeft op het telecomlandschap. De dag wordt gestart door trendwatcher Vincent Everts. Met deze sprekers biedt de bijeenkomst bezoekers een sterke mix van strategie, visie en praktijkervaringen.

Android Experience brengt iedereen samen die zich bezighoudt en geïnteresseerd is in de mogelijkheden van het Android-platform. Zo horen marketeers en managers wat Android voor hun business kan betekenen en kunnen app-ontwikkelaars op de fysieke Android Market demonstreren hoe zij een bedrijfsidee uitwerken naar een succesvolle app. Het evenement is het eerste dat geheel is gewijd aan het Android-platform en is een initiatief van de MT Media Groep en Planet Android. Daarnaast is The Next Web als mediapartner verbonden aan Android Experience. HTC is hoofdsponsor van het evenement.

“Nieuwe operating systemen zoals Android, geven een duidelijke stimulans aan de adoptie van smartphones”, zegt Ed Achterberg, analist bij Telecompaper. “De manier waarop consumenten een mobiele telefoon gebruiken is ingrijpend veranderd, het is een wezenlijk onderdeel geworden van een levensstijl. De ontwikkeling van mobiele applicaties speelt hierbij een cruciale rol. Ik zie op dit vlak ook kansen voor platformen om zich te onderscheiden.”

Er zijn nog mogelijkheden open te participeren in Android Experience. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vrijkaarten voor Android Experience

Planet Android mag nog een paar extra vrijkaarten weggeven. In onze eerdere posting lees je wat je moet doen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's