Android Experience: de stand van zaken

Redactie
12 februari 2010, 20:02
2 min leestijd
Android Experience: de stand van zaken
android experience

Op 24 maart 2010 organiseren we samen met diverse andere partijen de conferentie Android Experience. Het zal het eerste grote evenement rond het Android-platform in Nederland zijn, waar je een groot aantal ontwikkelaars en toestelmakers tegen het lijf kunt lopen. Altijd al willen weten waar HTC z’n ideeën voor nieuwe toestellen vandaan haalt? Mark Moons, Regional Director Benelux is aanwezig om een presentatie te geven. Benieuwd hoe Layar z’n geld verdient? Raimo van der Klein vertelt erover. En er zijn presentaties over de impact van Android, die iedereen zullen aanspreken.

Ed Achterberg van Telecompaper en gadgetkenner Vincent Everts geven een wat meer beschouwende presentatie over Android. En wie geïnteresseerd is in de vraag ‘Hoe krijg ik mijn organisatie zover?’ kan naar de presentatie van de Rabobank komen luisteren. Genoeg te doen dus, want behalve de sprekers die hierboven zijn genoemd kun je ook in contact komen met ontwikkelaars en bedrijven die van Android hun business hebben gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Als website organiseren we de Planet Android App Challenge. Daarin gaan we op zoek naar de meest veelbelovende Android start-up in Nederland. Heb je een ontwikkelbedrijfje of ben je al een tijdje bezig met het ontwikkelen van Android-applicaties, maar zit je op de grote doorbraak te wachten, dan is de Android App Challenge jouw kans. De hoofdprijs is een betaalde (!) Android-opdracht voor een prestigieuze opdrachtgever én een reclamecampagne ter waarde van €20.000 waarmee je jezelf definitief op de kaart kunt zetten. Meer details over deze wedstrijd vind je binnenkort op Planet Android en op de website AndroidExperience.nl. De bezoekers van Android Experience zullen een belangrijke rol spelen bij de keuze van de winnaar.

Alle mensen die zich hadden gemeld voor vrijkaarten voor Android Experience, hebben inmiddels bericht ontvangen. Mocht je nog geen bericht hebben of alsnog geïnteresseerd zijn in een vrijkaart, neem dan even contact op via ons contactformulier dan kunnen we kijken of we nog een paar extra kaarten kunnen lospraten.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's