Android Experience Meetup #1 groot succes!

Redactie
3 oktober 2010, 15:44
2 min leestijd
Android Experience Meetup #1 groot succes!
android meetup

Afgelopen vrijdag 1 oktober hebben we in de Korenbeurs in Utrecht de eerste Android Experience Meetup gehouden. Met als rode draad de Samsung Galaxy Tab beleefden we allemaal een supergezellige en vooral nuttige avond. Op een enkeling na had iedereen van de 120 inschrijvers de weg gevonden naar de gezellige bruine kroeg aan de Croeselaan. De mensen van Samsung (waaronder de productmanager) waren aanwezig met 3 Galaxy Tab`s waar iedereen even mee kon spelen. De belangstelling voor het nieuwe paradepaardje was groot en we denken dat Samsung vrijdag toch wel wat zieltjes gewonnen heeft.

Lees verder na de advertentie.

Netwerken

Naast het bewonderen van de Tab was het goed om te zien dat er veel en gevarieerd contact was tussen de bezoekers onderling. Het gezelschap was een leuke mix van developers, studenten met een missie, enthousiaste Android-gebruikers en mensen die net een Android-toestel aangeschaft hadden. Er waren developers aanwezig van TVgids.tv, Layar en de Buiten Beter-applicatie.

We hebben her en der leuke ideeën gehoord voor nieuwe applicaties. Aankomende ontwikkelaars waren op de meeting om hun hersenspinsels te delen met andere aanwezige developers maar ook met de gewone gebruiker. Er volgt nog een filmpje waarmee mensen die niet aanwezig konden zijn toch een indruk krijgen hoe gezellig het was.

Feedback

Naast de suggesties voor nieuwe apps hebben we ook veel feedback gekregen over deze eerste meetup en suggesties voor de aankomende edities. We zijn reeds in gesprek met andere partijen om binnen een korte termijn weer een nieuw evenement te houden met een nieuw thema. We staan natuurlijk nog steeds open voor jullie gedachten over dit evenement.

De Android Experience Meetup is een gezamelijk initiatief van Androidplanet.nl en Androidworld. Komende tijd zullen er meerdere meetups volgen, op verschillende locaties en met elke keer een nieuw thema. Graag zou ik Dim van Androidworld willen bedanken dat we dit toch maar mooi met z’n tweeën op poten hebben gezet. De samenwerking verliep fantastisch, dus volgende keer: graag weer! En natuurlijk willen we ook graag onze sponsor Samsung bedanken, die ervoor zorgde dat de tap bleef stromen.

Lees ook:
Android Experience Meetup #1 Locatie
Android Experience Meetup #1 Aankondiging

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's