Android Experience Meetup #1 locatie: De Korenbeurs in Utrecht

android experience meetupEr zijn inmiddels 133 mensen die zich hebben aangemeld voor de eerste Android Experience Meetup in Utrecht, de gezamenlijke bijeenkomst van Androidworld.nl en Android Planet. We moesten dus op zoek naar een goed bereikbare locatie met een behoorlijke capacteit. Die hebben we gevonden: café De Korenbeurs in Utrecht. In dit artikel lees je meer details: hoe kom je er, hoe zit het met parkeergelegenheid en hoe kom je er met de trein? We verwachten iedereen vrijdagavond vanaf 18:00 uur.

Sevensheaven heeft een mooie illustratie voor ons gemaakt (zie hiernaast), waaraan je alle aankondigingen rond Android Experience Meetup meteen zult herkennen. Ben je van plan om vrijdag langs te komen: let op de banners met dit gastvrije Android-robotje, want die wijst je de weg!

De locatie:De KorenbeursCroeselaan 913521BL UTRECHT

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit café bevindt zich vlakbij de hoofdingang van de Jaarbeurs, iets voorbij de bekende Aziatische restaurants Borobudur en Siang Jiang.

Route met het OV/trein

De Korenbeurs bevindt zich vlakbij Utrecht CS, op 5 minuten loopafstand. Volg vanuit de stationshal de borden richting de Jaarbeurs, sla linksaf de Croeselaan in en je ziet na ca. 300 meter café de Korenbeurs.

korenbeurs route

Route met de auto en parkeren

Als je met de auto komt volg je bij Utrecht de borden naar de Jaarbeurs, parkeerterrein P3. Vanaf dit parkeerterrein kun je de achteringang van de Korenbeurs nemen (zie kaart hieronder). Via het café krijg je een uitrijkaart met 50% korting op de parkeerkosten: €6 in plaats van €12. Je kunt ook in de Croeselaan parkeren tegen het normale tarief (ca. €3 per uur).

korenbeurs-parkeren

Wat gaan we doen?

Je bent vrijdag 1 oktober 2010 vanaf 18:00 uur welkom. Heb je je nog niet opgegeven, dan kun je dat via dit formulier doen. Zoals gezegd: er zijn al 133 mensen die zich hebben aangemeld. We hebben aanmeldingen binnengekregen van ontwikkelaars, gebruikers en mensen die zakelijk met Android te maken hebben. Samsung zal 3 exemplaren van de Samsung Galaxy TAB meenemen, zodat iedereen de kans heeft om deze nieuwe Android-tablet in handen te krijgen. Ook zal Samsung zorgen voor sponsoring van de drankjes en de borrelhapjes.

Kom je met je partner naar Utrecht en houdt hij/zij niet van Android, dan is er in de binnenstad van Utrecht genoeg te doen, zoals de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf (tot 22:00 uur). Of ga na afloop naar de musical We Will Rock You in het Beatrixtheater (vanaf 20:00 uur). We hebben bij de inschrijving gevraagd wat mensen verwachten tijdens toekomstige meetups te gaan doen en omdat het een goed inzicht geeft in wat mensen zoal willen doen, geven we hier een greep uit de antwoorden:

 • Netwerken met developers.
 • Android-toestellen proberen, tips/ervaringen uitwisselen.
 • Ervaringen uitwisselen, over elkaars schouder kijken.
 • Foursquare Superswarm-badge halen.
 • Nieuwe toestellen zien, software-ontwikkelingen zien.
 • Presentaties.
 • Leuke mensen leren kennen.
 • Opkomende Android-toestellen/firmwares en apps van Google, Samsung, etc.
 • Spullen uitproberen en vergelijken.
 • Een hackaton houden.
 • Development workshops.
 • Ikzelf en anderen vraagbaak laten zijn over Android.
 • Ervaringen van andere devs horen.

Dat belooft dus wat voor de komende meetups!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.