Android Experience Meetup #1: vrijdag 1 oktober in Utrecht
Redactie

galaxy tabBlokkeer vrijdagavond in je agenda! Die avond staat er namelijk iets unieks te gebeuren: Android Planet en Androidworld.nl organiseren in samenwerking met Samsung een spontane Android-meetup. Of je nu ontwikkelaar, blogger, gebruiker of nog twijfelaar bent… iedereen is welkom voor een drankje en een goed gesprek over Android. Het is bovendien de eerste keer dat de Samsung Galaxy TAB live in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ben je van plan om apps te ontwikkelen voor de Samsung Galaxy TAB of wil je deze touchscreen-tablet wel eens zelf in handen houden, dan is dit je kans. Samsung zal zorgen voor een gratis drankje en meerdere exemplaren van de Galaxy TAB, zodat iedereen de kans heeft om zelf te proberen.

Het de eerste keer is dat de twee bekendste Nederlandse Android-websites de handen ineen slaan voor een gezamenlijke bijeenkomst. We hebben gekozen voor een lokatie in Utrecht, die makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken is: De Korenbeurs aan de Croeselaan in Utrecht. Dit is vlakbij Utrecht CS en de parkeerterreinen van de Jaarbeurs.

Lees hier meer informatie over de locatie.

De details:

android-aanmelding

De Android Experience Meetup is ontstaan uit een initiatief (Android Experience) eerder dit jaar. Na dit evenement besloten Dimitry (Androidworld) en Gonny (Android Planet) een vervolg eraan te geven in de vorm van kleinere meetups en bijeenkomsten. We zijn daarom erg benieuwd naar jullie respons en verwachtingen. Vandaar dat we in onderstaand aanmeldingsformulier vragen naar suggesties (willen jullie borrels, presentaties, outdoorgames met Android-apps?), naar jullie voorkeuren qua tijdstip en postcode, zodat we weten uit welke regio’s de bezoekers komen. We kunnen bij volgende meetups dan rekening daarmee houden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.