De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Android Experience Meetup #2: Eindhoven 10 december 2010

Redactie
19 november 2010, 10:15
2 min leestijd
Android Experience Meetup #2: Eindhoven 10 december 2010
aem logo

Afgelopen oktober organiseerden de websites Androidworld.nl en Androidplanet.nl voor de eerste keer de Android Experience Meetup. Dankzij onze sponsor Samsung konden de bezoekers in Utrecht kennismaken met de Galaxy Tab. Inmiddels hebben we een tweede meetup gepland, die op vrijdag 10 december 2010 zal plaatsvinden in Eindhoven. De mensen van Coolblue/PDAshop.nl zijn zo vriendelijk om vanaf 18:00 uur hun winkel beschikbaar te stellen zodat we de hele avond over Android kunnen geeken. Net als de eerste keer belooft het een leuke en vooral gezellige avond te worden.

Lees verder na de advertentie.

Locatie: Eindhoven

android experience meetup

AEM #2 zal plaatsvinden in de winkel van PDAshop.nl in Eindhoven. Er is genoeg ruimte voor 100 bezoekers. Dat lijkt veel, maar bij de eerste editie hadden zich binnen 48 uur al 110 enthousiastelingen ingeschreven, dus wees er snel bij. .

Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en welk toestel je gebruikt. PDAshop zal op de avond zelf zorgen voor zoveel mogelijk demotoestellen, accessoires en wellicht nog een verrassing in de vorm van een aanbieding.

Coolblue is een van de grootste online winkels voor consumentenelektronica in Nederland. Vanuit Capelle aan den IJssel vertrekken dagelijks vrachtwagens met honderden pakkettjes naar klanten in alle uithoeken van Nederland. Voor elke productgroep is er een aparte shop (33 stuks), met daaraan gekoppeld een team specialisten waar de koper met alle vragen terecht kan. Tijdens AEM #2 zullen de medewerkers van de PDAshop.nl aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Voor wie?

De Android Experience Meetups zijn bedoeld voor iedereen die Android gebruikt of benieuwd is wat de toestellen te bieden hebben. Er lopen op de avond genoeg mensen rond die je vragen kunnen beantwoorden en waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast kun je kennismaken met de bloggers van Androidworld en Androidplanet, zodat je weet wie er achter de sites schuilgaan. Tijdens de avond hebben we ook een presentatie gepland.

Het programma van de avond zullen we over een week bekendmaken, samen met het adres en de routebeschrijving. Schrijf je alvast hier in en we zien jullie 10 december in Eindhoven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu