Android Experience Meetup #2: programma en achtergrondinfo

Redactie
26 november 2010, 11:31
2 min leestijd
Android Experience Meetup #2: programma en achtergrondinfo
aem logo

De inschrijving van de Android Experience Meetup #2 verloopt voorspoedig: binnen drie dagen hadden we al bijna 100 inschrijvingen. In dit artikel geven we meer informatie over mensen die van plan zijn om 10 december 2010 naar Eindhoven te komen. Daarnaast geven we wat interessante informatie over de mensen die zich hebben aangemeld: welke toestellen gebruiken zij?
Android Experience Meetup (AEM) is een gezamenlijke bijeenkomst van de websites Androidworld.nl en Androidplanet.nl. De bijeenkomsten zijn steeds gericht op gebruikers of ontwikkelaars. Tijdens deze AEM#2 in Eindhoven draait alles om gewone gebruikers: heb je een Android-toestel of ben je nog op zoek en heb je zin om daar met anderen over te praten, dan ben je van harte welkom.

Lees verder na de advertentie.

Programma

Het programma van 10 december ziet er als volgt uit:

  • 18:00 uur: ontvangst
  • 19:00 uur: presentatie over de ontwikkelingen rond Android, door Dimitry Vleugel en Gonny van der Zwaag
  • 19:30 uur: borrel
  • 21:00 uur: afsluiting

Locatie: Coolblue Eindhoven

coolblue eindhoven

Coolblue, bekend van winkels zoals PDAshop.nl en smartphoneshop.nl heeft de winkel in Eindhoven beschikbaar gesteld voor deze AEM#2. Het adres is: Aalsterweg 91 in Eindhoven. Op de website van Coolblue vind je een routebeschrijving per auto. Kom je met het OV, dan neem je bus 170S, 172, 173 of stadsbus 1 en stap je uit bij halte Looiakkerstraat. De winkel ligt aan de overkant van de straat.

Tip: Plan je route met Google Maps.

Ter oriëntatie vind je hieronder een kaartje:

locatie aem2

Wie komen er?

De Android Experience Meetups zijn bedoeld voor iedereen die Android gebruikt of benieuwd is wat de toestellen te bieden hebben. Er lopen op de avond genoeg mensen rond die je vragen kunnen beantwoorden en waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast kun je kennismaken met de bloggers van Androidworld en Androidplanet, zodat je weet wie jullie dagelijks van het laatste Android-nieuws voorzien.

Er hebben zich nu 102 mensen aangemeld via het formulier dat we eerder al hebben aangekondigd. Deze mensen gaan in totaal 107 toestellen meenemen die als volgt zijn verdeeld:

android toestellen aem

In de categorie ‘Ander Android-toestel’ vinden we toestellen zoals de HTC Tattoo en T-Mobile Pulse. De twee mensen die (nog) geen Android-toestel hebben brengen een Nokia E71 en een iPhone 4 mee. Wat natuurlijk opvalt is er opvallend veel mensen met een HTC Desire (28 stuks) en een Samsung Galaxy S (17 stuks) zullen zijn.

Alle info op een rij

Datum: 10 december 2010
Aanvang: Aanvang 18:00 uur, begin presentatie 19:00 uur
Einde: Uiterlijk 21:00 uur
Locatie: Coolblue-winkel, Aalsterweg 91, 5615 CC Eindhoven

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu