Android-gebruikers gebruiken hun smartphone vaker op de wc

Redactie
30 januari 2012, 19:00
1 min leestijd
Android-gebruikers gebruiken hun smartphone vaker op de wc
Android-gebruikers gebruiken hun smartphone vaker op de wc

Een onderzoek van de firma 11mark heeft uitgewezen dat als het om toiletbezoek aankomt Android besturingssysteem nummer 1 is. Android-telefoons worden beduidend meer gebruikt dan de iPhone en de BlackBerry-telefoons. 87 procent van de Android-gebruikers gebruiken hun telefoon als ze op de wc zitten, dat is drie procent meer dan BlackBerry-eigenaren en tien procent meer dan iPhone-gebruikers. Bellen op de wc is het meest populair onder BlackBerry-eigenaren, 75 procent doet dit wel eens.

Android-gebruikers bellen minder vaak op de wc maar nog neemt 67 procent een telefoontje aan als ze worden gebeld. Eigenaren van de iPhone doen dit met 60 procent iets minder. Het kan er natuurlijk mee te maken hebben dat er niet veel goede games voor de BlackBerry-telefoons zijn en dat gebruikers niets beter te doen hebben en maar gaan bellen.

Lees verder na de advertentie.

Voor het onderzoek van 11mark genaamd zijn duizend Amerikanen ondervraagd. Het kan dus ook zo zijn dat de verhoudingen in Europa heel anders zijn. Waar gebruik jij je smartphone eigenlijk? Kun je hem wegleggen als je naar wc gaat of kijk je juist uit naar die extra minuten om dat een Angry Birds-level uit te spelen? Laat het weten in de reacties hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu