Google teaset naam Android L in nieuwe video

Android LionVandaag is een spannende dag, niet alleen voor Google, maar ook voor Android-liefhebbers als ondergetekende. Naar verwachting worden in de loop van de dag namelijk de Nexus 6, Nexus 9 en Android L officieel onthuld. In tegenstelling tot de Google I/O is er geen livestream om straks te volgen; de onthullingen worden waarschijnlijk middels een blogpost gedaan.

Het is je vast niet ontgaan dat er de afgelopen dagen veel is gesproken over de letter L in Android L. We schreven gisteren al dat de nieuwe Android-versie mogelijk Android Lollipop gaat heten, maar in een nieuwe (en erg geestige) video lijkt Google dat toch weer te ontkrachten. Met de woorden ‘there can be only one L’ hint de zoekgigant op de naam Android Lion. Wat denk jij?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Android Lion teaser

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android 5.0 Lollipop pagina!

https://www.youtube.com/watch?v=AlEE3hXJe5o

Het laatste nieuws over Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.